wysokosciowe | e-blogi.pl
_blog wysokosciowe
Kurs sanitariusza Katowice 17.10.2015 2015-09-21

KURS KWALIFIKACYJNY SANITARIUSZA SZPITALNEGO
– sanitariusz medyczny-


ZOSTAŃ SANITARIUSZEM MEDYCZNYM


Adresaci szkolenia







Kurs trenera 2015-09-15

Kurs trenera. Nowoczesny szkoleniowiec. Kurs dydaktyczny.
















Szkolenie można ukończyć po dokonaniu zgłoszenia:


emailem:     furtacz.pl@op.pl
sms-em:       570 417 254
fax-em:         32 444 69 51


KONIECZNIE PODAJĄC SPOSÓB KONTAKTU
(nrTELEFONU bądź e-mail oraz imię i nazwisko, a w przypadku zgłoszeń na szkolenie stacjonarne również miasto i termin)



 


W przypadku dodatkowych pytań jesteśmy do Państwa dyspozycji pod numerem


570 417 254


Szkolenie wysokościowe 2015-09-11

UPRAWNIENIA DO PRACY NA WYSOKOŚCI


Szkolenia z zakresu doboru i używania środków ochrony indywidualnej chroniących przed upadkiem z wysokości.Adresowane branż, które ze względu na specyfikę pracy narażają pracownika na upadek z wysokości min dla:



Dlaczego warto:



 


Osoba po ukończeniu takiego szkolenia otrzyma certyfikat w języku polskim i angielskim lub niemieckim, honorowany w UE i poza UE. Firmy i osoby prywatne, które uzyskały w naszej firmie w/w CERTYFIKATY wykonują prace min.w krajach:Niemcy, Francja, Holandia, Szwecja, Dania, Norwegia, Wielka Brytania, Szwajcaria, Austria.


W szkoleniu mogą wziąć udział:



Koszt całkowity brutto 199 zł (CERTYFIKAT w języku polskim i angielskim lub niemieckim – honorowany w UE)


Szkolenie można ukończyć po dokonaniu zgłoszenia


email-em  furtacz.pl@op.pl
sms-em     570 417 254
fax-em       32 444 69 51


KONIECZNIE PODAJĄC SPOSÓB KONTAKTU
(nrTELEFONU bądź e-mail oraz imię i nazwisko, a w przypadku zgłoszeń na szkolenie stacjonarne również miasto i termin)



 


W przypadku dodatkowych pytań jesteśmy do Państwa dyspozycji pod numerem


570 417 254


HACCP 2015-09-08

HACCP


Kurs system haccp, zasady, wdrażanie, utrzymywanie.


Kurs przeznaczony jest dla osób odpowiedzialnych za jakość oraz bezpieczeństwo produkowanych wyrobów branży spożywczej.


Uczestnicy zdobywają podstawowe wiadomości o analizie zagrożeń dla jakości zdrowotnej produktu oraz wyznaczaniu krytycznych punktów kontrolnych w procesie produkcji. Zajęcia prowadzone są w formie wykładów i ćwiczeń.


KURS MOŻNA RÓWNIEŻ ODBYĆ ZA POŚREDNICTWEM INTERNETU LUB POCZTY W FORMIE E-LEARNINGU.


Każdy uczestnik otrzyma: certyfikat + 1 rok darmowych profesjonalnych porad z zakresu szkolenia.


Opis szkolenia:
Ustawodawstwo UE i RP w zakresie produkcji spożywczej, harmonizacja polskiego prawa żywnościowego, nowe podejście do systemów zarządzania i wewnętrznej kontroli jakości, historia i zasady systemu HACCP, terminy, definicje, zagrożenia w przemyśle spożywczym, zasady Dobrej Praktyki Produkcyjnej HACCP, dokumentacja iWERYFIKACJA systemu HACCP.


Koszt całkowity brutto 400 zł (CERTYFIKAT w języku polskim i angielskim lub niemieckim – honorowany w większości krajów)


Szkolenie można ukończyć po dokonaniu zgłoszenia:


emailem:     furtacz.pl@op.pl
sms-em:       570 417 254
fax-em:         32 444 69 51


KONIECZNIE PODAJĄC SPOSÓB KONTAKTU
(nrTELEFONU bądź e-mail oraz imię i nazwisko, a w przypadku zgłoszeń na szkolenie stacjonarne również miasto i termin)



 


W przypadku dodatkowych pytań jesteśmy do Państwa dyspozycji pod numerem


570 417 254


e-blogi.pl
  e-blogi.pl  [Załóż blog!] rssSubskrybuj blogi
[Zamknij reklamy]