wysokosciowe | e-blogi.pl
_blog wysokosciowe
Kurs HACCP - wdrażanie 2016-12-13

HACCP



Kurs system haccp, zasady, wdrażanie, utrzymywanie.



Kurs przeznaczony jest dla osób odpowiedzialnych za jakość oraz bezpieczeństwo produkowanych wyrobów branży spożywczej.



Uczestnicy zdobywają podstawowe wiadomości o analizie zagrożeń dla jakości zdrowotnej produktu oraz wyznaczaniu krytycznych punktów kontrolnych w procesie produkcji. Zajęcia prowadzone są w formie wykładów i ćwiczeń.



KURS MOŻNA RÓWNIEŻ ODBYĆ ZA POŚREDNICTWEM INTERNETU LUB POCZTY W FORMIE E-LEARNINGU.



Każdy uczestnik otrzyma: certyfikat + 1 rok darmowych profesjonalnych porad z zakresu szkolenia.



Opis szkolenia:
Ustawodawstwo UE i RP w zakresie produkcji spożywczej, harmonizacja polskiego prawa żywnościowego, nowe podejście do systemów zarządzania i wewnętrznej kontroli jakości, historia i zasady systemu HACCP, terminy, definicje, zagrożenia w przemyśle spożywczym, zasady Dobrej Praktyki Produkcyjnej HACCP, dokumentacja i weryfikacja systemu HACCP.



Koszt całkowity brutto 400 zł (CERTYFIKAT w języku polskim i angielskim lub niemieckim – honorowany w większości krajów)



Szkolenie można ukończyć po dokonaniu zgłoszenia:



emailem:     furtacz.pl@op.pl
sms-em:       570 417 254
fax-em:         32 444 69 51



KONIECZNIE PODAJĄC SPOSÓB KONTAKTU
(nr telefonu bądź e-mail oraz imię i nazwisko, a w przypadku zgłoszeń na szkolenie stacjonarne również miasto i termin)





 



W przypadku dodatkowych pytań jesteśmy do Państwa dyspozycji pod numerem



570 417 254


Akademia trenera biznesu przez internet 2016-12-08




Program szkolenia








e-blogi.pl
  e-blogi.pl  [Załóż blog!] rssSubskrybuj blogi
[Zamknij reklamy]